logo
Ürünler
Ürün ayrıntıları
Evde > Ürünler >
Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5

Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5

Adedi: 500PCS
Fiyat: Anlaşılabilir
standard packaging: Carton Box
Delivery period: 10-15 work days
Ödeme yöntemi: T/T
Supply Capacity: 3000000pcs/mon
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin
China
Marka adı
XuanQing
Model Number
A1
Garanti:
3 yıl
Satış sonrası hizmet:
Çevrimiçi teknik destek, Yerinde Eğitim, Yerinde Denetim, İade ve Değiştirme
Proje Çözümü Yeteneği:
grafik tasarım, projeler için toplam çözüm
Uygulama:
otel, ev, ofis
Tasarım Tarzı:
Modern
Türü:
N/A
Ürün Adı:
Pencere için düşme karşıtı güvenlik tel ipi
Malzeme:
Alüminyum 6063-T5, Paslanmaz çelik
Renk:
Siyah gümüş
Kullanımı:
Pencere
Boyut:
Özel yapımı
Görev:
Düşme tehlikesine karşi koruma
Özellik:
uygun
Paketleme:
Karton kutu
Ürün Tanımı
Modern Tasarım Stili Yüksek İrtifa Düşme Önleyici Özel Tel Sistemi, Alüminyum 6063-T5 ile
Ürün Açıklaması

Modern Tasarım Stili Yüksek İrtifa Düşme Önleyici Özel Tel Sistemimiz, yüksek irtifa uygulamalarında üstün güvenlik için birinci sınıf Alüminyum 6063-T5 ile tasarlanmıştır. Bu yenilikçi sistem, modern estetiği olağanüstü işlevsellik ve dayanıklılıkla birleştirir ve zorlu ortamlarda özel tel sistemleri için optimum bir mukavemet-ağırlık oranı sağlayan yüksek mukavemetli bir alüminyum alaşımına sahiptir.

Temel Özellikler
  • Hem güvenlik hem de görsel çekicilik için modern tasarım
  • Yüksek irtifa düşme koruma sistemi
  • Özel gereksinimlere göre özel yapım
  • Mukavemet ve hafif performans için Alüminyum 6063-T5 alaşımından üretilmiştir
  • İnşaat, bakım ve denetim uygulamaları için idealdir
Teknik Özellikler
Ürün Adı Pencere kanadının hızlı montajı düşme önleyici paslanmaz çelik tel
Malzeme 6063-T5 virgin alüminyum, 304 paslanmaz çelik
Fonksiyon Pencere kanadının düşmesini önleyin
Boyutlar Gereksinimlere göre özel yapım
Renk Seçenekleri Siyah, Gümüş
Garanti 3 yıl
Ürün Resimleri
Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 0 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 1 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 2 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 3
Satış Sonrası Hizmetler
  • Çevrimiçi teknik destek
  • Yerinde eğitim
  • Yerinde denetim
  • İade ve değiştirme
Foshan Xuanqing Zhilian Technology Co., LTD Hakkında

Alüminyum köşe kodu özelleştirmesi dahil olmak üzere kapı ve pencere aksesuarları konusunda uzmanlaşmış lider bir üreticiyiz. Yenilikçi bir teknoloji kuruluşu olarak, inşaat sektörü için kapsamlı çözümler sunmak üzere araştırma, geliştirme, üretim ve satışı entegre ediyoruz.

Ürün yelpazemiz çeşitli köşe kodları, düşme önleyici cihazlar, asansörler, menteşeler, perde duvar askıları ve daha fazlasını içerir. Yirmiyi aşkın patentli ürün ve ulusal standart sertifikaları ile Avrupa ve Amerika dahil olmak üzere hem iç hem de uluslararası pazarlara hizmet veriyoruz.

Bütünlük yönetimi ve kazan-kazan işbirliğine bağlı olarak, kapı ve pencere aksesuarları endüstrisinde kaliteye, yeniliğe ve profesyonel hizmete odaklanıyoruz.

Ürünler
Ürün ayrıntıları
Adedi: 500PCS
Fiyat: Anlaşılabilir
standard packaging: Carton Box
Delivery period: 10-15 work days
Ödeme yöntemi: T/T
Supply Capacity: 3000000pcs/mon
Ayrıntılı Bilgiler
Place of Origin
China
Marka adı
XuanQing
Model Number
A1
Garanti:
3 yıl
Satış sonrası hizmet:
Çevrimiçi teknik destek, Yerinde Eğitim, Yerinde Denetim, İade ve Değiştirme
Proje Çözümü Yeteneği:
grafik tasarım, projeler için toplam çözüm
Uygulama:
otel, ev, ofis
Tasarım Tarzı:
Modern
Türü:
N/A
Ürün Adı:
Pencere için düşme karşıtı güvenlik tel ipi
Malzeme:
Alüminyum 6063-T5, Paslanmaz çelik
Renk:
Siyah gümüş
Kullanımı:
Pencere
Boyut:
Özel yapımı
Görev:
Düşme tehlikesine karşi koruma
Özellik:
uygun
Paketleme:
Karton kutu
Minimum Order Quantity:
500PCS
Fiyat:
Anlaşılabilir
Packaging Details:
Carton Box
Delivery Time:
10-15 work days
Payment Terms:
T/T
Supply Ability:
3000000pcs/mon
Ürün Tanımı
Modern Tasarım Stili Yüksek İrtifa Düşme Önleyici Özel Tel Sistemi, Alüminyum 6063-T5 ile
Ürün Açıklaması

Modern Tasarım Stili Yüksek İrtifa Düşme Önleyici Özel Tel Sistemimiz, yüksek irtifa uygulamalarında üstün güvenlik için birinci sınıf Alüminyum 6063-T5 ile tasarlanmıştır. Bu yenilikçi sistem, modern estetiği olağanüstü işlevsellik ve dayanıklılıkla birleştirir ve zorlu ortamlarda özel tel sistemleri için optimum bir mukavemet-ağırlık oranı sağlayan yüksek mukavemetli bir alüminyum alaşımına sahiptir.

Temel Özellikler
  • Hem güvenlik hem de görsel çekicilik için modern tasarım
  • Yüksek irtifa düşme koruma sistemi
  • Özel gereksinimlere göre özel yapım
  • Mukavemet ve hafif performans için Alüminyum 6063-T5 alaşımından üretilmiştir
  • İnşaat, bakım ve denetim uygulamaları için idealdir
Teknik Özellikler
Ürün Adı Pencere kanadının hızlı montajı düşme önleyici paslanmaz çelik tel
Malzeme 6063-T5 virgin alüminyum, 304 paslanmaz çelik
Fonksiyon Pencere kanadının düşmesini önleyin
Boyutlar Gereksinimlere göre özel yapım
Renk Seçenekleri Siyah, Gümüş
Garanti 3 yıl
Ürün Resimleri
Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 0 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 1 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 2 Modern Design Style High Altitude Anti-Falling Custom Wire System with Aluminum 6063-T5 3
Satış Sonrası Hizmetler
  • Çevrimiçi teknik destek
  • Yerinde eğitim
  • Yerinde denetim
  • İade ve değiştirme
Foshan Xuanqing Zhilian Technology Co., LTD Hakkında

Alüminyum köşe kodu özelleştirmesi dahil olmak üzere kapı ve pencere aksesuarları konusunda uzmanlaşmış lider bir üreticiyiz. Yenilikçi bir teknoloji kuruluşu olarak, inşaat sektörü için kapsamlı çözümler sunmak üzere araştırma, geliştirme, üretim ve satışı entegre ediyoruz.

Ürün yelpazemiz çeşitli köşe kodları, düşme önleyici cihazlar, asansörler, menteşeler, perde duvar askıları ve daha fazlasını içerir. Yirmiyi aşkın patentli ürün ve ulusal standart sertifikaları ile Avrupa ve Amerika dahil olmak üzere hem iç hem de uluslararası pazarlara hizmet veriyoruz.

Bütünlük yönetimi ve kazan-kazan işbirliğine bağlı olarak, kapı ve pencere aksesuarları endüstrisinde kaliteye, yeniliğe ve profesyonel hizmete odaklanıyoruz.